Okul Sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Grekoromen Güreş Gençler A kategorisinde mücadele eden Elazığlı sporcular büyük başarı elde ettiler. 

16-18 Nisan tarihinde Batman’da düzenlenen Grup müsabakalarında Organize Sanayi Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji öğrencisi Göktuğ Tek 45 kg'da grup birincisi, Elâzığ MTAL öğrencisi Yusuf Toprak 48 kg’da grup ikincisi ve takım halinde grup ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

19-21 Mayıs tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen Okul Sporları Grekoromen Güreş Gençler A Türkiye Şampiyonasında istikrarlarını sürdüren sporcumuz Göktuğ Tek 45 kg’da Türkiye şampiyonu, Yusuf Toprak 48 kg’da Türkiye üçüncüsü oldu.

“Genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Okul sporları 2022-2023 yılı faaliyetleri kapsamında düzenlenen Grekoromen Güreş Gençler A kategorisi Türkiye Şampiyonasında mücadele eden sporcularımız Göktuğ TEK ve Yusuf TOPRAK şehrimize başarı ile dönerek bizleri gururlandırdılar. Gençlik ve Spor ailesi olarak genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz" denildi.

Haber: Büşra SARIKAYA